2 komentarjev “Ocvrti kalamari

  1. Super! Tudi jaz ne delam z običajnim pivskim testom, ampak le z moko (sicer nisem še probala s koruzno, ker jih ne delam pogosto) – ampak super ideja za tiste, ki se ogibamo glutena ;) In še nasvet – tudi razni ribji fileji so super, če jih ne spaniramo običajno, ampak pomočimo v koruzni zdrob (polento), super hrustljavo pride!

  2. Katja, sploh nisem pomislila na koruzni zdrob. Najbrž bi s tem prišlo veliko boljše, saj je moka malce preveč fino mleta. No kljub temu so bli kalamari res dobri. Sem iskala bolj grobo mleto moko, pa je nisem nikjer našla. Če te ne moti, bom tvoj nasvet za zdrob dodala v recept ;) Pa super ideja za fileje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>