Moja kuhinja:

Kuharski izziv: Domače jedi

Začetek: 31.01.2012 13:00

Konec: 3.02.2012 12:00

Pred teboj je nov izziv: zelje, repa, fižol, žganci

Pripravi jedi iz zelja, repe, fižola (tudi bob velja) ali žgancev in tvoj naslednji izziv bo razveselil ljubitelje domače hrane

Trajanje kuharskega izziva

Časa imaš od torka 31. 1. do petka 3. 2. 2012, do 12.00 ure.

Objavi recept, povabi prijatelje naj glasujejo in pridobi dodatnih 50 točk.

Pravila kuhanja

Tako, pred teboj je nov izziv: objavi recept, v jedi pa naj bo vsaj ena od naštetih sestavin oz. jedi: zelje, repa, fižol (bob), žganci (jedi in sestavine so lahko posamezno, lahko pa tudi skupaj). Nagrada za enega Chefa izziva bo lepa: Delimano kuhinjska tehtnica Alfa.

Toda pazi, pravila igre se zaostrujejo! Ah pravila, nihče jih ne mara ampak red mora bit :-)

Ne veljajo variacije sestavin, npr.: zelje + jajce, zelje + salama, zelje v solati, žganci z zeljem, žganci z repo, itd. Jed naj bo samostojna in celostna, npr.: segedin, jota, enolončnica, fižolova juha, žganci, ipd ...Novo pravilo je tudi to, da lahko posamezen Chef objavi največ 5 receptov v izzivu, oz. vam jih bomo največ 5 priznali. To pomeni, da bo potrebno dobro premisliti kakšno jed objaviti, da boste zanjo in za res dober recept prejeli res dobre glasove glasujočih jedcev. Prav tako ne veljajo hitri recepti s fižolom iz konzerv ter hitre variacije solat iz kislega zelja. Bolj kot število je pomembno to, da so recepti res dobri in kakovostni.

V tem trenutku nimamo še nobenega recepta :( Objavi prvi recept!


Za popolno kuharsko izkušnjoUporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev