Moja kuhinja:

Kuharski izziv: Poletje

Začetek: 22.06.2012 01:00

Konec: 16.07.2012 14:00

Ujemite najboljše poletne okuse!

5 najboljših poletnih receptov bomo nagradili!

Ko zadiši z žarov, se nam pocedijo sline in kar ne moremo nehati jesti. Podeli z nami svoje najboljše recepte z žara, za sladolede, osvežilne solate, napitke ali marmelade. Juhuuu poletje je tu!

Med objavljenimi recepti bo komisija izbrala 1 z najboljšim video posnetkom, 1 z najboljšimi fotografijami in 3 opisne recepte, ki nam bodo najbolj pocedili sline in nam osvežili to vroče poletje.

5 najboljši avtorjev bomo nagradili s super marjeticami Delimano, praktičnimi ščitniki vaše posode: podstavki Delimano Daisy.

Pravila igre so enostavna: objavite svoj najboljši recept s poletnimi jedmi. Objavite tekst, avtorske fotografije ali video. Objavite lahko tudi več receptov. Več kot jih je, večje so možnosti, da osvojite super praktično nagrado: podstavke Delimano Daisy. Zato se splača potruditi in pokazati res najboljše. Izziv traja do ponedeljka, 16.7. 2012, do 12.00 ure.

Objavite svoj poletni recept!

NAMIG: poleg besedila in slik lahko k receptu naložite tudi krajši video posnetek poteka priprave in s tem pridobite več možnosti za nagrado. Recept objavite na svojem Facebooku in povabite prijatelje, da glasujejo zanj.

V tem trenutku nimamo še nobenega recepta :( Objavi prvi recept!


Za popolno kuharsko izkušnjoUporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev