Moja kuhinja:

Kuharski izziv: Spomladanski

Začetek: 15.05.2012 01:00

Konec: 1.06.2012 12:00

Spomladanski izziv je tu!

Pomladno razkošje svežega sadja in zelenjave je tu: šparglji, solate, redkvice, rabarbara, jagode, čemaž,... Slastne dobrote za sveže pomladne jedi, mnjami.

Objavi svoj najboljši recept za jedi iz špargljev, z redkvicami, rabarbaro, jagodami ali čemažem. Zapelji nas s svežimi pomladnimi okusi! Recepte za pomladne jedi sprejemamo do PETKA, 1. JUNIJA 2012, do 12.00 ure. Objavi svoj recept tukaj in se poteguj za lepo nagrado.

Med objavljenimi recepti bo komisija izbrala 1 najboljšega in avtorico/avtorja nagradila s super nagrado: novo veliko družinsko ponvijo Delimano

Kriterij za izbiro najboljšega je tokrat malo drugačen: poleg odličnega recepta bodo o izbiri nagrajenega odločale tudi super avtorske fotografije in/ali video posnetek. Da, k receptu lahko naložite tudi do 5 svojih avtorskih slik in 1 avtorski video posnetek.

Pravila kuharskega izziva

Pravila igre so enostavna: objavite svoj najboljši recept za jedi iz špargljev, rabarbare, z redkvicami, jagodami ali čemažem. Objavite tekst, avtorske fotografije in video. Sestavine so lahko posamezne, mora pa biti ena od naštetih glavna. Objavite lahko tudi več receptov. Več kot jih je, večje so možnosti, da osvojite super nagrado: veliko družinsko ponev Delimano. Zato se splača potruditi in pokazati res najboljše recepte - do petka, 1.6. 2012, do 12.00 ure.

Objavite recept za pomladne jedi!

NAMIG: poleg besedila in slik lahko k receptu naložite tudi krajši video posnetek poteka priprave in s tem pridobiš več možnosti za nagrado. Recept objavite na svojem Facebooku in povabite prijatelje, da glasujejo zanj.

V tem trenutku nimamo še nobenega recepta :( Objavi prvi recept!


Za popolno kuharsko izkušnjoUporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev