Moja kuhinja:

Fižolova juha s pečeno slanino



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 2 jedilna žlica olja
  • sol in poper
  • 10 dcl VODE
  • 1/2 čajna žlica sladke paprike
  • 1 korenček
  • 1 lovorov list
  • 30 dag fižola
  • ščepec timijana
  • 10 dag pečene slanine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5107

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 486

Navodila za pripravo

Najprej na olju prepražimo čebulo, nato dodamo skuhan fižol (1/2 zmiksanega in 1/2 celega), na kolobarje narezan korenček, vodo, sol, poper, timijan, lovorov list in še narezano slanino. Vse skupaj kuhamo 20 minut. Postrežemo takoj. Pa dober tek :-)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev