Moja kuhinja:

Goveja juha



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 por
  • 3 čajna žlica soli
  • 2 večja kosa govejih kosti in mesa za juho
  • 2 veliki čebuli
  • 5 korenčkov
  • 1 mala zelena
  • 1 manjša koleraba
  • 1 šopek peteršilja
  • 6-8 celih zrn črnega popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1682

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 431

Navodila za pripravo

Vso zelenjavo in meso zložimo v veliko posodo, dodamo sol in poper.
Vse skupaj zalijemo z vodo in kuhamo 6 ur na malem ognju.
Juha nikakor ne sme zavreti, tako da jo moramo imeti vseskozi na očeh.

Po tem času kuhanja jo precedimo, po želji še dosolimo.
Medtem skuhamo še rezančke in jih damo v toplo juho.
Za klasično nedeljsko kosilce:)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev