Moja kuhinja:

Jogurtova juha z ajdovo kašo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 dcl jogurt
  • 3 čajna žlica maslo
  • 1 kos jajca
  • 1 ščepec sol
  • 5 dcl voda
  • 1 skodelica ajdova kaša
  • 1 pest meta
  • 1 ščepec chili v koščkih

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3795

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 868

Navodila za pripravo

Ajdovo kašo skuhamo v vodi, da se zmehča. V posodo drugo posodo damo liter jogurta, ter vanj stremo eno jajce in razžvrkljamo. Dolijemo nekaj vode, ter pristavimo na kuhalnik, ter ves čas mešamo dokler ne zavre.

Ko juha zavre zmanjšamo ogenj in vmešamo kašo.

Na maslu prepražimo suho meto in posušen chili (boljši je tisti v koščkih, ne v prahu) in zmes dodamo v juho. Na koncu še po okusu solimo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev