Moja kuhinja:

Jota



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olje
  • - moka
  • 2 česna
  • 3 krompirji
  • 500 g kisle repe
  • - brinove jagode
  • 200 g fižola
  • 400 g prekajenih svinjskih reber

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4222

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 873

Navodila za pripravo

Suh fižol namočiš zvečer in ga naslednji dan skuhaš v slani vodi.
Repo damo v lonec in ji dodamo brinove jagode ter prekajena svinjska rebra. Kuhamo eno uro, potem pa dodamo kuhan in odcejen fižol. Naredimo prežganje in mu dodamo strt česen. Pustimo, da zadiši in primešamo k joti. Na koncu še skuhamo krompir v slani vodi in ga prepasiramo ( kot za pire krompir ), dodamo ga k joti in dobro premešamo.
DOBER TEK!


Za krompir pa že veš





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev