Moja kuhinja:

Juha iz fižola s hrenovkami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 6

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 2 kos hrenovk
  • 2 skodelica kuhanega fižola
  • 1 kos čebule
  • 1 jedilna žlica paradižnikovega koncentrata
  • - muškatni cvet
  • 2 kos lovorjeva lista
  • - sol
  • - koriander
  • 2 čajna žlica paprika v prahu
  • 4 pest testenin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2546

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 477

Navodila za pripravo

Čebulo narežemo in popražimo,. V tarilnik damo malo muškatnega cveta, ter koriandrovo seme in staremo, ter dodamo čebuli. Hrenovke narežemo na kolobarje in dodamo čebuli ter prepražimo. Dodamo tudi papriko v prahu, lovorjeva lista in paradižnikov koncentrat. Vse skupaj premešamo, zalijemo in dodamo fižol. Solimo po potrebi. Pustimo da zavre, nato dodamo testenine, ter kuhamo toliko časa dokler niso mehke. Ponudimo.

Chefov nasvet:

Če ne jemo hrenovk, jih lahko nadomestimo z drugačne vrste mesom. Če pa sploh ne jemo mesa, pa lahko tudi izpustimo.

juha , fižol




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev