Juha s kruhom
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Janja Kristan
Vrsta jedi: juha / obara
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- malo olja
- sol poper
- 1 l vode
- 50 g sira
- 2 jajci
- 3 večje kose belega kruha
- 1 goveja jušna kocka
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2345 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 841 |
Navodila za pripravo
Na olju opražimo na kocke narezan, en dan star, beli kruh! V drugo kozico damo vodo in jušno kocko ter kuhamo da se kocka ne raztopi! Nato nalijemo k kruhu. V posodi razžvrkljamo dve jajci, naribamo sir in ga damo k jajcam ter še malo premešamo. Nato jajca s sirom počasi vlivamo v juho in juho mešamo da se jajca porazdelijo. Še solimo in popopramo in kuhamo še 5 minut.
Čas kuhanja okoli 15 minut!
Dober tek!