Moja kuhinja:

Juha z lečo & zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 400 g leče
  • 200 g graha
  • 200 g korenja
  • 1 malo čebulo
  • 100 g slanine
  • sol, poper
  • zelenjavno jušno osnovo in 1/2 l vode
  • lahko se doda peteršilj (a ker ga ne maram ga nisem dodala)
  • 5 jedilna žlica pelatov narezanih na koščke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3722

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 750

Navodila za pripravo

V posodi z vodo pokuhaš lečo, dodaš jušno zelenjavno osnovo (še bolje, če imaš juho od prejšnjega dne). Nato dodaš grah, korenje, pelate in začimbe (sol, poper in kdor želi peteršilj). V ponvi preprežiš malo čebule in slanine ter vse vmešaš v juho in še malo pokuhaš, da se prepojijo okusi.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev