Moja kuhinja:

Jušni gresovi žličniki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jajce
  • 10 čajnih žličk gresa
  • 1 čajna žlička olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3533

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 829

Navodila za pripravo

Gres, jajce in olje dobro premešamo v manjši posodici. Nastati mora redka ( če jo nagnemo se premika ) zmes. Zmes nato za kakšne 10-15 minut položimo v hladilnik in po tem času se bo ravno prav zgostila.
V juho, katero bomo uporabili, začnemo dodajati žličnike ko zavre. Zavreto juho odmaknemo iz plošče, ter z čajno žličko iz posodice jemljemo zmes, ter žličko potopimo v juho, saj se bo gresovi žličnik sam ločil od žličke v stiku z vročo tekočino. Postopek ponavljamo dokler nam ne zmanjka zmesi. Žličnike nato v juhi kuhamo na manjši temperaturi kakšnih dobrih15 minut.

DOBER TEK!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev