Moja kuhinja:

Kisla repa z ocvirki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 dcl mleka
  • 2 jedilna žlica ostre moke
  • 1 kg kisle repe
  • sol, voda
  • 3 jedilna žlica ocvirkov z malo masti

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4744

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 873

Navodila za pripravo

Kislo repo lahko operemo, da ni preveč kisla. Damo jo v lonec in dolijemo toliko vode, da je repa prekrita. Solimo. Kuhamo slabi dve uri na majhnem ognju. Na koncu dobro zmešamo mleko in moko in vmešamo v repo. Ocvirke z mastjo spražimo, da so ti lepo zlato-rjavi in dodamo v repo. Postrežemo s pire krompirjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev