Moja kuhinja:

Kremna bučkina juha z bučnim oljem


Kremna bučkina juha z bučnim oljem
Kremna bučkina juha z bučnim oljem
Kremna bučkina juha z bučnim oljem
Kremna bučkina juha z bučnim oljem

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 2

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine za bučkino juho

  • 4 kos bučke
  • 1 kos čebula
  • 1 kos korenček
  • 1 ščepec soli, popra, mlete paprike
  • 3 čajna žlica kisle smetane
  • 1 čajna žlica olja
  • 1 ščepec muškatnega oreščka
  • 1 čajna žlica bučnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3568

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 839

Navodila za pripravo

Na malo olja prepražimo nasekljano čebulo, ko se zmehča dodamo narezane bučke in nariban korenček in pustimo da se praži kakšnih 20 minut – nato zalijemo z 3 dcl vode. Na koncu dodamo začimbe in kislo smetano. Juho nato damo v multipraktik ali pa s paličnim mešalnikom naredimo čvrsto kremno zmes brez koščkov. Juho nato serviramo v globok krožnik, in jo okrasimo z bučnim oljem in s ščepcem muškatnega oreščka.

Dober tek!

bučke




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev