Moja kuhinja:

Kremna piščančja juha


Kremna piščančja juha
Kremna piščančja juha
Kremna piščančja juha
Kremna piščančja juha

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 paprika
  • 1 ščepec soli, popra
  • 300 g piščančji prsi
  • 2 žlici olja
  • 8 žlic arašidovega masla
  • 1 žlica paradižnikove mezge
  • 1 ščepec mletega cimeta
  • 1 l piščančje osnove
  • 3 žlice arašidov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1655

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 414

Navodila za pripravo

Piščančje meso operemo s hladno vodo, osušimo in narežemo na tanke trakove. Čebulo olupimo in na drobno narežemo. Papriko očistimo in narežemo na rezance. Rezance narežemo na kockice.

V večji kozici segrejemo olje in na njem popečemo meso. Nato meso vzamemo ven in podušimo čebulo in papriko. Nato damo meso nazaj v kozico.

Vmešamo arašidovo maslo in mezgo, ter posolimo in popopramo, dodamo še cimet. Prilijemo osnovo in zavremo. Nato pri nizki temperaturi kuhamo 20 minut.

Medtem na grobo sesekljamo arašide. Juho po okusu še dodatno začinimoin jo serviramo. Posipamo jo s sesekljanimi arašidi.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev