Kurja juha na zelenjavni način
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Marko Roblek
Vrsta jedi: juha / obara
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 kos zelena
- 1 kos ohrovt
- 1 kos kura
- 5 kos korenja
- 4 kos rumenega korenja
- 1 kos cvetače
- 2 kos krompirja
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3135 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 895 |
Navodila za pripravo
V mrzlo vodo vržemo oskubljeno in očiščeno kokoš. Kuhamo eno uro.
Dodamo vso zelenjavo, narezano na manjše kose. Solimo po okusu.
Kuhamo še eno uro, malo pred koncem dodamo še peteršilj in še kakšno začimbo po želji.
Juha je gotova! Postrežemo še vročo, za prilogo pa vsakemu en zajeten kos kurjega mesa iz juhe. Voila, bon apetit!