Moja kuhinja:

Pasulj chef



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 2 stroka česna
  • 0,5 kg fižola(najboljši je bel)
  • 1 kg prekajenih rebrc ali kakšno drugo prekajeno meso
  • 2 lovorjeva lista
  • 2 korenčka
  • 1 rdeča paprika
  • 2 žlici paradižnikove mezge
  • , sol,poper,majaron
  • 1 pekoči feferon
  • 2 žlici moke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2450

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 760

Navodila za pripravo

Fižol,ki smo ga namočili čez noč damo kuhat v isti vodi,ki se je namakal.Ko zavre dodamo prekajena rebrca,korenček,papriko,lovorjeve liste in začimbe.Fižol skuhamo do mehkega.Ko je fižol kuhan naredimo prežganje,tako da na malo olja prepražimo čebulo,dodamo česen,dve žlici mezge in moke,vse skupaj prepražimo zalijemo z malo hladne vode in primešamo h kuhanemu fižolu.Vse skupaj se naj še kuha 15 minut in jed je pripravljena.Kdor ima rad bolj pekoče, lahko v pasulj doda en pekoč feferon.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev