Moja kuhinja:

Pasulj po moje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos čebula
  • 2 kos korenčka
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 čajna žlica bazilike, origana, peteršilja
  • 1 jedilna žlica olja ali svinjske masti
  • 1 kos par kranjskih
  • 250 g kuhanega fižola
  • 1/2 skodelica ribane kaše

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4276

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 732

Navodila za pripravo

Fižol naprej skuhamo, meni je še ostal od prebranca.

Čebulo prepražimo na olju, dodamo zažimbe in malo več kot pol fižola, pražimo še pet minut in zalijemo z malo vode oz. toliko da je fižol pokrit. Kuhamo 10 min. Spasiramo s paličnim mešalnikom, dodamo vodo, če je pregosto, stresemo v omako korenje narezano na kolobarje, na četrtine narezano kranjsko klobaso, celi fižol in ribano kašo. Kuhamo na malem ognju še 30 min in jed je gotova.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev