Moja kuhinja:

Zimska juha


Zimska juha
Zimska juha
Zimska juha
Zimska juha

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: juha / obara

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 skodelica prosa (zrno)
  • 1 ščepec popra
  • 1 korenček
  • 2 stroka česna
  • 250 g narezanega kislega zelja
  • 1/2 čebule
  • 1 skodelica kuhanega črnega fižola
  • 1 manjša rumena koleraba
  • 1 jedilna žlica olivneg aolja
  • 1 jušna kocka
  • 1 ščepec kumine
  • 2 čajna žlica mlete rdeče paprike
  • malo nasekljanega svežega peteršilja
  • 1 do 2 skodelici vode

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1547

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 419

Navodila za pripravo

Na olivnem olju rahlo prepražimo čebulo in nastrgan korenček. Dodamo zelje in na majhne kockice ali lističe narezano kolerabo, vodo, jušno kocko, kumino ter poper. Vse skupaj kuhamo 20 do 30 minut. Potem dodamo kuhan fižol, nasekljan česen in peteršilj ter mleto rdečo papriko. Vse skupaj pustimo na ognju še kakšnih 5 minut.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev