Moja kuhinja:

Domači kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica sladkorja
  • 1 kg moke
  • 100 ml mleka
  • 3 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 kocka kvasa
  • / ml vode (po potrebi)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3698

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 742

Navodila za pripravo

V toplem mleku raztopimo kvas ter sladkor ter počakamo, da kvas vzhaja. Kvas prilijemo moki in zgnetemo v mehko testo. testo obikujemo v hlebček in ga pustimo počivati kakšno uro. Nato testo ponovno pregnetemo, oblikujemo hlebček ter pustimo vzhajati še kakšne pol ure. Hlebček damo na razgret pekač in spečemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev