Moja kuhinja:

Hitri trikotniki iz toasta


Hitri trikotniki iz toasta
Hitri trikotniki iz toasta
Hitri trikotniki iz toasta
Hitri trikotniki iz toasta

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 strok česna
  • 1 konzerva tune v lastnem soku
  • 1 čajna žlica kaper
  • 100 g šampinjonov
  • 1 jedilna žlica limoninega soka
  • 1 šopek peteršilja
  • 2 paradižnika
  • 100 g gorgonzole
  • 8 rezin toasta
  • 4 rezine gavde

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2363

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 750

Navodila za pripravo

1. Tunino odcedimo. Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarje. Oboje zmešamo s kaprami, posolimo in popopramo.
2. Gobe očistimo, narežemo na rezine in premešamo z limoninim sokom. Peteršilj operemo, osušimo in ga sesekljamo na drobno. Česen zarežemo. Paradižnik operemo in ga narežemo na kocke. Vse skupaj dobro zmešamo.
3. Pečico segrejemo na 220°. Gorgonzolo narežemo na kocke. Gobovo mešanico razdelimo na 4 rezine toasta in obložimo z narezano gorgonzolo. Preostali toast napolnimo s tunino in nanj položimo rezine sira.
4. Na pekač položimo peki papir in nanj položimo toaste. Toaste pečemo v pečici na 200 °C, nekje 10 minut, da postanejo zlatorjavi. Nato jih vzamemo iz pečice, jih prerežemo (da postanejo trikotniki) in še vroče postrežemo.

.. Lahko porabimo tudi stari toast.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev