Jajce v kruhu
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Anja Kert
Vrsta jedi: kruh
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 jajce
- 1 kos kruha ali toasta
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 3719 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 545 |
Navodila za pripravo
Iz kruha ali toasta izrežeš s pomočjo kozarca luknjo. Na ponvi segreješ malo olja in nanjo položiš kruh z luknjo in košček, ki si ga izrzal/a. V luknjo vliješ jajce, soliš in pustiš, da zakrkne. Najlažje je če pokriješ z pokrovko, da se spodnja stran ne zažge, vrha pa vseeno skuha.