Moja kuhinja:

Jajce v kruhu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jajce
  • 1 kos kruha ali toasta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3719

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 545

Navodila za pripravo

Iz kruha ali toasta izrežeš s pomočjo kozarca luknjo. Na ponvi segreješ malo olja in nanjo položiš kruh z luknjo in košček, ki si ga izrzal/a. V luknjo vliješ jajce, soliš in pustiš, da zakrkne. Najlažje je če pokriješ z pokrovko, da se spodnja stran ne zažge, vrha pa vseeno skuha.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev