Moja kuhinja:

Kanape z lososom in hrenovo omako



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos jabolka
  • 1/2 kos avokada
  • 1 čajna žlica kaviarja (lahko različnih sort)
  • 2 kos kruha po želji
  • 2 kos česna
  • 1 pest motovilca
  • 1 jedilna žlica olja
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 ščepec cesna v prahu
  • 50 g lososa
  • 100 g kozic
  • 50 g hrena
  • 1 jedilna žlica kisa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2957

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 662

Navodila za pripravo

1. Kozice, olje in nasesekljan česen damo v skledo in pustimo dobre pol ure.

2. Popečemo kruh in ga natremo z česnom v prahu.

3. Narežemo avokado in losos (dimljen ali v olju) na rezine. Naribamo hren, ga damo v skledo z kisom, oljem, smetano in koščkom jabolka. Hrenovo omako dobro premešamo.

4. Na olju popražimo kozice.

5. Avokado, hrenovo omako in losos damo na kruhke in serviramo z kozicami, kaviarjem in motovilcem.


Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev