Moja kuhinja:

Koruzni kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica soli
  • 1 kos suhi kvas
  • 300 ml VODE
  • 1 čajna žlica sladkorja
  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 175 g koruznega zdroba
  • 350 g nebeljene moke iz trde pšenice durum

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2528

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 647

Navodila za pripravo

1.V skledi zmešam vse suhe sestavine. V sredini naredim jamico, vanjo vlijem olje in vodo . Zamesim testo. Dam na toplo, da vzhaja.
2. Pečico segrejem na 220?C. Testo še enkrat pregnetem, naredim struco (nekaj podobno njej) Položim v namaščen pekač. Peče se naj 30 minut. Pečen kruh ohladim na rešetki.

Dober tek!





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev