Moja kuhinja:

Koruzni kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 400 g bele moke
  • 200 g koruzne moke
  • 1. za kvasec: 400 ml tople vode, malo manj kot kocka svežega kvasa, 2 žličke moke, 1 žlička sladkorja
  • 1,5 čajne žličke soli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2009

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 430

Navodila za pripravo

Najprej zmešamo kvasec in pustimo, da vzkipne 30 minut.
Zlijemo ga v večjo posodo, kamor dodamo koruzno in belo moko ter sol.
Umešamo testo in ga pustimo vzhajati 45 min. Po tem času ga pregnetemo in ga damo v željen pekač ter pustimo vzhajati nadaljnih 45 min. Pečemo na 200 stopinj 30 minut.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev