Moja kuhinja:

Pica z mletim mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 50 g moke
  • 20 g kvasa
  • 1 čajna žlica soli
  • ---- testo
  • 1 žlica olja
  • ---- BEŠAMEL
  • 50 g masla
  • 0,5 l mleka
  • ---- nadev
  • 300 g mešanega mletega mesa
  • 250 g paradižnikove mezge
  • 3 stroki česna
  • 1 lovorov list
  • 1 nariban sir
  • 1 sol in poper

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3869

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 557

Navodila za pripravo

Iz moke, kvasa, olja, ščepca soli in malo mlačne vode zamesite testo in ga pustite vzhajati.
Na vročem olju prepražite sesekljano čebulo in meso. Zalijte z vodo in dodajte paradižnikovo mezgo,lovorov list, strt česen, sol in poper. Dušite približno 45 minut, da voda izhlapi in se omaka zgosti.
Pripravite bešamel, tako da na maslu spenite moko in med mešanjem postopno prilivate toplo mleko. Dodajte sol, poper in še nekaj časa mešajte nad zmernim ognjem.
Vzhajano testo razvaljajte in ga razporedite po naoljenem pekaču. Prelijte ga z bešamelom, nanjo pa porazdelite še mesno omako in nariban sir. Pecite v pečici, segreti na 230 stopinj Celzija, približno 25
minut.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev