Moja kuhinja:

Polnozrnat pirin kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • 1 ščepec sladkorja
  • 1 jedilna žlica olja za premaz
  • 300 ml mleka
  • 0.5 kg pirine polnozrnate moke
  • 0,5 kos kocke kvasa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1773

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 267

Navodila za pripravo

Iz pirine polnozrnate moke, kvasa, soli, sladkorja in mleka zamesimo testo, pustimo, da vzhaja, spet pustimo da vzhaja, oblikujemo v štručko ali hlebček. Damo na pekač in pustimo da vzhaja, premažemo z oljem,ter damo v pečico na 200 stopinj celzija za 10min. Po tem času zmanjšamo na 180 stopinj celzija in pečemo še 30min. Vzamemo ven in ohladimo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo


Kuhinjski robot
Kuhinjski robot

Idealen kuhinjski pripomoček za grobo rezanje, fino rezanje, sekljanje,...

[več]

Cena: 49,90 €

Klikni za več

Aparat za palačinke Delimano Utile Panca
Aparat za palačinke Delimano Utile Panca

Aparat za palačinke Delimano Utile Pancake Maker poskrbi za popolno...

[več]

Cena: 24,90 €

Klikni za več

Kuharska knjiga Okusi pokrajin
Kuharska knjiga Okusi pokrajin

Potrebujete idejo za pripravo odličnega jedilnika? Kuhajte skupaj s...

[več]

Cena: 14,90 €

Klikni za več

Steklena pokrovka Pyrex
Steklena pokrovka Pyrex

Praktična pokrovka za vrhunske kuharske užitke

[več]

Cena: 20,00 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev