Moja kuhinja:

Polnozrnat pirin kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - sol
  • 1 ščepec sladkorja
  • 1 jedilna žlica olja za premaz
  • 300 ml mleka
  • 0.5 kg pirine polnozrnate moke
  • 0,5 kos kocke kvasa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1249

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 188

Navodila za pripravo

Iz pirine polnozrnate moke, kvasa, soli, sladkorja in mleka zamesimo testo, pustimo, da vzhaja, spet pustimo da vzhaja, oblikujemo v štručko ali hlebček. Damo na pekač in pustimo da vzhaja, premažemo z oljem,ter damo v pečico na 200 stopinj celzija za 10min. Po tem času zmanjšamo na 180 stopinj celzija in pečemo še 30min. Vzamemo ven in ohladimo.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo


Fantasia okrogli silikonski pekač
Fantasia okrogli silikonski pekač

Za peko čudovitih tort ter drugega okusnega peciva. Več možnosti uporabe:...

[več]

Cena: 9,90 €

Klikni za več

Pokrov iz stekla in nerjavečega jekla
Pokrov iz stekla in nerjavečega jekla

Visoko kvaliteten pokrov iz stekla in nerjavečega jekla.

[več]

Cena: 14,90 €

Klikni za več

Cobb rebrasta plošča
Cobb rebrasta plošča

Plošča s prevleko proti prijemanju in rebrasto površino...

[več]

Cena: 10,47 €

Klikni za več

Elegantni 8-delni barvni set posod za me
Elegantni 8-delni barvni set posod za me

8-delni set modno oblikovanih posod za mešanje, gnetenje, merjenje,...

[več]

Cena: 19,90 €

Klikni za več


Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev