Moja kuhinja:

Sirove štručke z domačim pršutom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: kruh

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 olive
  • 1 čajna žlica sol
  • 170 ml voda
  • 1 kos ementaler
  • 280 g moka
  • 1 čajna žlica olja
  • 1 čajna žlica suhi kvas
  • 1 kos poltrdi sir
  • 1 kos domač kraški pršut
  • 1 teran

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1560

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 510

Navodila za pripravo

Sirove štručke so narejene po istem receptu kot bagete (4x) ali hlebčki (8x), ki sem jih opisala v prejšnih receptih. Razlika je le, da preden vrnemo oblikovane hlebčke nazaj v aparat jih nadevamo z ribanim sirom (edamec, livada, gauda,..) Pečemo do konca programa ali v pečici cca.20minut.

Štručke narežemo na rezine in jim dodamo ročno narezane rezine pršuta in sira. V luknje od sira postavimo še olivo in obrok je popol, če mu dodamo še deci terana.

Pa dober tek*





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev