Testo za najboljšo pico
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Irena Maček
Vrsta jedi: kruh
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 350 g moke za kvašeno testo
- 200 ml VODE
- 1 kos kocka svežega kvasa
- 1 jedilna žlica olivnega olja
- 1 jedilna žlica sladkorja
- 1 ščepec soli
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 5659 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 939 |
Navodila za pripravo
V moko vmešamo sladkor, sol nato dodamo olivno olje ter zalijemo z mlačno vodo v kateri smo poprej stopili kvas.
Vse dobro pregnetemo da se testo ne prijema več posode. Testo naj počiva v pokriti posodi 30 min.
Testo je res zelo mehko in se zelo lahko vleče.