*ZAJTRK PO SLOVENSKO*
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Bojanka Drnovšek
Vrsta jedi: kruh
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- ** med
- ** jagodna marmelada
- ** maslo ali margarina
- ** polnozrnati kruh
- ** beli kruh
- ** sadni čaj
- ** bela kava
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2037 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 620 |
Navodila za pripravo
Kos kruha namažemo z maslom in marmelado. Drugo kos pa z maslom in medom. Skuhamo čaj in kavo in vse lepo postrežemo
Dobri slovenski zajtrk in pa DOBER TEK