Moja kuhinja:

biftek v poprvi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 dag moke
  • 2 dag masla
  • 0.5 dcl Rdečega vina
  • 30 dag pljučne
  • 1 čajna žlica gorčice
  • 1 jedilna žlica worcersterske omake
  • 2 dag zelenega popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3673

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 858

Navodila za pripravo

Biftke narahlo potolčemo z dlanjo,solimo popramo in jih po eni strani premažemo z gorčico ter pokapamo z oljem.V ponvi stopimo maslo in na njem popečemo biftke.Ko so popečeni jih odstranimo iz ponve dodamo malo moke ,popražimo,zalijemo z vinomin dodamo še worcestersko omako in zeleni poper.Dodamo biftke in jih dušimo 2-3 minute.Biftke naložimo na krožnike in jih prelijemo z omako.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev