Moja kuhinja:

Bolonjska omaka



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 750 g mletega govejega mesa
  • 10 dcl jušne osnove
  • 2 korenčka
  • kos zelene
  • šopek peteršilja
  • 1 velika čebula
  • 2 dcl paradižnikove mezge
  • 3 žlice paradižnikovega koncentrata

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2685

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 637

Navodila za pripravo

Čebulo zelo na drobno sesekljamo in jo posoljeno posteklenimo na olivnem olju. Dodamo nastrgan korenček in na drobno narezano zeleno.
Dodamo meso in ga s kuhalnico pretlačimo, da se ne sprime v kepe.
Začinimo s poprom, lovorim listom, ščepcem mlete paprike, origanom, baziliko, peteršiljem...
Dodamo paradižnikov koncentrat, dobro premešamo in meso rahlo prepražimo.
Meso zalijemo z jušno osnovo in kuhamo 50 minut na zmernem ognju...
Po potrebi zgostimo...





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev