Moja kuhinja:

boranija z piščancem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos česna
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 jedilna žlica moke
  • 1 jedilna žlica olja
  • 1 ščepec popra
  • 1 jedilna žlica mlete paprike
  • 1 jedilna žlica šetraja
  • 2 dcl jušne osnove
  • 2 kos cebuli
  • 1 kos piščančjih prsi
  • 25 dag fižola(boranija)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2507

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 471

Poglej video

Navodila za pripravo

Piščanca narežemo na koščke,čebulo in česen pa sesekljamo.Boranijo damo v slano vodo kuhati za 15 minut.Na olju prepražimo čebulo in česen dodamo mleto papriko,mojo in premešamo.Dodamo sol,poper,fižol in šetraj ter počasi dušimo 15 minut.Jed naj bo gosta,zraven pa lahko postrežemo krompir,svaljke ali riž.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev