Moja kuhinja:

BUJTA REPA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos čebula
  • 3 dag moke
  • 1 čajna žlica soli
  • 3 jedilna žlica kisle smetane
  • 5 dag masti
  • 20 dag prosene kaše
  • 70 dag kisle repe
  • 150 dag svinjskega hrbta
  • 5 kos strokov česna
  • 1 ščepec rdeče paprike

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2874

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 834

Navodila za pripravo

Svinjski hrbet damo kuhatv vodo,katere nalijemo le toliko,da je vse skupaj pokrito.Ćez 15-20 min dodamo repo in kuhamo naprej, pred koncem dodamo oprano proseno kašo in kuhamo tako dolgo, da je prosena kaša kuhana.Na masti prepražimo sesekljano čeulo ter česen,dodamo moko in naredimo prežganje,dodamo tudi noževo konico rdeče paprike.Jed dobro prevremo, po okusu solimo, vzamemo meso iz repe in ga narežemo na rezine.Jed lahko izboljšamo tudi z tremi,štirimi žlicami omake od pečenke.
Zraven ponudimo krvavice in fižol zabeljen z ocvirki.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev