Moja kuhinja:

*Čebulno meso*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec koriander
  • 1 rdeča čebula
  • 1 bela čebula
  • 1 čajna žlica moke
  • 1 ščepec kumine v prahu
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 0,5 kg govejega mesa
  • 2 stroka česna
  • * sol in poper
  • 2 lovorjeva lista
  • 1 rjava čebula
  • 1 ščepec pimenta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3994

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 554

Navodila za pripravo

Čebulo in česen na grobo narežemo in grejemo v posodi. Ko ovene dodamo na majhne koščke narezano meso, lovorjeva lista in sol. Na majhnem ognju dušimo približno 2 uri. Po potrebi zalijemo z vodo.
Na koncu dodamo žličko moke in začimbe. Pokuhamo še 10 minut.

Za prilogo lahko postrežemo kruh, kruhove cmoke, testenine, svaljke,..

**DOBER TEK**





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev