Moja kuhinja:

Čevapčiči



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1/2 kg mešanega mletega mesa
  • 2 stroka česna
  • malo maščobe za pečenje
  • malo soli in mešanico začimb za čevapčiče

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2688

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 855

Navodila za pripravo

Mleto meso začinimo in ga dobro premešamo. Iz mase naredimo svaljke in jih lepo oblikujemo. Na vroči maščobi jih lepo zapečemo iz obeh strani. Na vsaki strani po 10 minut, medtem jih obračamo.
Postrežemo še tople. Ni treba, da čakamo na poletje in piknik v naravi. Okusne čevapčiče si lahko pripravimo kadarkoli. Zraven lahko postrežemo pečeni krompir in svežo zelenjavo. Pa kakšen ajver, zenf in malo čebule se zraven lepo prileže...
Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev