Moja kuhinja:

Čili z mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 1 pločevinka koruze
  • 1 ščepec mletega čilija
  • 2 korenčka
  • 2 veliki čebuli
  • 750 g govedine ali mešanega mletega mesa
  • 2 pločevinki rdečega fižola
  • 1 velika pločevinka pelatov
  • 1 čajna žlica rdeče paprike
  • 1 rdeča paprika
  • 1 zelena paprika
  • 2 lovorjeva lista
  • 2 stroka česna

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2358

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 642

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo in jo popražimo na olivnem olju. Dodamo česen in še za minutko popražimo. Govedino razrežemo na koščke, prav tako papriko in korenje. Čebuli dodamo meso, mleto papriko, kumino in lovor, ter vse skupaj popražimo do zlate barve. Nato dodamo mezgo, korenje in papriko ter še malo popražimo. Sedaj dodamo pelate in malo vode, ter kuhamo dobro uro. Dodamo fižol in koruzo, solimo po okusu in skuhamo do mehkega. Postrežemo s testeninami ali prilogo po izbiri.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev