Moja kuhinja:

Cordon blue na pariški način



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol, poper
  • olje za cvrtje
  • 3 večje puranje zrezke
  • 9 rezin pariške posebne klobase
  • 3 rezine sira
  • moko in jajca

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3535

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 647

Navodila za pripravo

Zrezke malo potolčemo jih posolimo in popopramo, na sredino naložimo klobase in sir, prepognemo in na koncu dobro zašijemo z zobotrebci, da sir nebi stekel med pečenjem.
Pripravimo moko in jajca. Zrezke najprej pomočimo v moko, nato v jajca. Ko je olje dovolj toplo damo cordon blue v olje in lepo počasi pečemo pri nižji temperaturi, da se meso lepo speče tudi na sredini.
Ko je pečeno, vzamemo iz olja in še toplo ponudimo!
Zraven lahko ponudimo različne priloge, kot so riž, pražen krompir, ponfri ali pa pire krompir.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev