Moja kuhinja:

cordon blue z pršutom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 kos jajca
  • 1 čajna žlica soli
  • 10 dag moke
  • 10 dag pršuta
  • 10 dag sira
  • 15 dag drobtin
  • . olje za cvrtje
  • 40 dag piščanca(file)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1681

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 397

Navodila za pripravo

Fileje lepo na režemo na zrezke jih narahlo z dlanjo potolčemo in posolimo.Na vsak zrezek damo malo pršuta in sira ter zrezek prepognemo in ga z zobotrebci "zašijemo" da kasneje pri cvrtju ne bo sir stekel ven.Nato pa zrezke spaniramo najprej v moki potem v jace in na koncu še v drobtinah.Olje segrejemo in na zmerni temperaturi zrezke ocvremo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev