Moja kuhinja:

cordon spinat:)



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jedilna žlica moke
  • 1 kos jajce
  • 2 manjša svinjska zrezka (ribica)
  • 2 jedilna žlica špinače
  • 1/2 rezine sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2477

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 847

Navodila za pripravo

Recept pripravljen za 1 osebo.

Iz kosa svinjske ribice odrežemo 2 tanjša svinjska zrezka, ju nasolimo in malo popopramo. Na en zrezek položimo špinačo (jaz sem imela zamrznjeno, ker sveže ni za dobit v trgovini) in obložimo z 1/2 rezine sira.
Zrezka damo skupaj in ju med sabo povežemo z paličico (za ražnjiče). Povežemo jih na obeh daljših straneh. Zrezek spaniramo (pomokamo, ga namočimo v osoljeno jajce ter na koncu v drobtine).
Zrezek pečemo približno 7-8 minut na manjšem ognju. Glej, da se drobtine lepo zapečejo.

Zrezek pojemo s kruhom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev