Moja kuhinja:

Dimljena vratovina pečena z zeljem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos jajca
  • 3 jedilna žlica kisla smetana
  • 1 ščepec popra
  • 1 dcl vode po potrebi
  • 2 jedilna žlica parmezana
  • 2 kos stroka česna
  • - polivka
  • 0,5 kg kislega zelja
  • 0,4 kg dimljene vratovine
  • 1 kos manjše čebule

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6010

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 863

Navodila za pripravo

Skuhamo zelje in ga odcedimo.
Na olju ali zaseki popražimo čebulo, česen. Ko je čebula popražena dodamo na kocke narezano vratovino.V pekač naložimo plast zelja plast popražene vratovine in ponovimo. Končamo z zeljem. Zelje polijemo s polivko, ki smo jo pripravili z jajc, popra, soli, parmezana, kisle smetane. Po potrebi dolijemo še malo vode. To pečemo pri 180 0 C 20minut. Okusno kosilo je pripravljeno. To lahko pripravimo zvečer, nastavimo uro za pričetek pečenja in ko pridemo domov je kosilo gotovo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev