Moja kuhinja:

dobro obložena pica



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - testo:
  • 330g moke
  • 1 čajna žlica soli
  • 2 kvasa v prahu
  • 2 dcl toplega mleka, kateru smo dodali žličko soli in sladkorja
  • 1 jajce
  • 3 jedilna žlica olivnega olja
  • - moka po potrebi
  • - nadev:
  • 2 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 5 jedilna žlica kečapa
  • 250 g šunke
  • pol čajne suhe klobase
  • 1 konzerva piščančjega raguja
  • 2 hrenovki
  • 3 manjše čebule ( majo posolimo )
  • 1 konzervo slanih šampinjonov ( speremo z vodo )
  • 300 g naribanega sira
  • - origano

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1833

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 556

Navodila za pripravo

Sestavine za testo damo po vrsti v skledo,, dobro zmešamo in dodajamo moko toliko časa, da se ne lepi več na prste.
Pustimo vzhajati 20 min. potem testo malo razvaljamo, damo na pomaščen pekač in obložimo:najprej damo mešanico mezge in kečapa, potem damo šunko, suho salamo, vmes malo sira, ragu, hrenovke, sir, šampinjone, čebulo in origano.
Pečemo 20 min v ogreti pečici na 180˙C.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev