Moja kuhinja:

*DOMAČA ŽOLCA*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • * sol
  • 3 lovorjeve liste
  • 3 na pol presekani svinjski parkeljci
  • 1 kos govedine ( 35g )
  • 1 šop jušne zelenjave
  • 1 čajna žlica mešanega celega popra
  • 3 l vode

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 15745

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 691

Navodila za pripravo

Vse sestavine, razno jajc, kuhamo v slani vodi pribljižni tri ure na majhnem ognju, da se juha pokuha za polovico.
Skuhamo trdo kuhana jajca in ohlajene prerežemo na polovico.
Ko je meso kuhano, ga ločimo od kosti in zrežemo na majhne kocke.Na razrezano meso in jajca precedimo juho in postavimo na hladno, da se juha strdi.
Strjeno žolco zvrnemo v posodo.
Postrežemo jo lahko kot samostojno jed ali v solati.

Namig; za lepši izgled dodamo še korenček iz juhe.

**DOBER TEK**





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev