Moja kuhinja:

Dušeno zelje z govedino


Dušeno zelje z govedino
Dušeno zelje z govedino
Dušeno zelje z govedino
Dušeno zelje z govedino

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 dcl VODE
  • 1/2 kos zelje
  • 300 g kuhane govedine
  • 1 čajna žlica paprike v prahu
  • 1 čajna žlica paradižnikovega koncentrata
  • 1 ščepec vegete oz. soli
  • 1 jedilna žlica olivnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7131

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 745

Navodila za pripravo

Na olivnem olju prepražimo čebulo da zadiši zalijemo z malo vode in kuhamo dokler voda ne povre in se naredi omaka. Nato dodamo naribano sveže zelje ter ga dušimo 15 min da usahne. V toplo vodo zmešamo papriko, paradižnikov koncentrat vegeto oz. sol in poper. Vse skupaj dobro premešamo ter zalijemo zelje, nato dodamo na kocke narezano kuhano govedino iz juhe pomešamo in putimo kuhati dokler ni vse skupaj mehko oz. se zgosti.

Priloga: Zraven lahko ponudimo pire krompir ali pa ocvrto polento.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev