girice
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Nuša Gregorc
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- nekaj soli
- nekaj moke
- nekaj olja
- 1 kg girice
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2744 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 559 |
Navodila za pripravo
Girice posolimo in potem temeljito pomokamo. In nato ocvremo v ponvi, ki ima samo prst olja. Ocvrte osušimo na kosu papirnate brisače.
DOBER TEK ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !