Moja kuhinja:

golaž presenečenja



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kg čebule
  • 1 kg govejega mesa
  • 4 kos zmznjeno listnato testo
  • 1 ščepec različnih začimb za golaž po svojem okusu
  • 3 kos paradižnik ali paradižnikova omake

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1873

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 647

Navodila za pripravo

Skuhamo golaž po svojem okusu.Zelo pomembno je, da pri kuhanju golaža uporabimo zadosti čebule.
Listnato testo odmrznemo in razvaljamo. Obložimo pekač, tako kot je prikazano na sliki. Zaradi lažjega serviranja uporabimo peki papir.
Pekač napolnimo z golažem, katerega smo malo ohladili, prekrijemo s plastjo listnatega testa in zavihamo robove. Po vrhu testo prepikamo, da se lepše peče. Postavimo v pečico in pečemo toliko časa, da postane testo zlatorumeno.
Serviramo ga na krožnike in zraven ponudimo različne solate.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev