Moja kuhinja:

Golaževo meso a"la Tinči



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 strok česna
  • 1 dl vode za zalivanje
  • 2 kg krompirja
  • 1/2 rdeče paprike
  • 1 dl paradižnikove omake
  • malo maščobe za pečenje
  • 1kg govejega bočnika ali stegna
  • 1 velika pest brokolija
  • 1 dl vina za zalivanje ( lahko belo ali rdeče )
  • 1 žlička moke za zgostitev
  • malo parmenzana
  • malo začimb; paprika v prahu, majeron, timijan, cimet, klinčki, peteršilj, kumina, sol

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1561

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 525

Navodila za pripravo

Meso narežemo na večje kose. Čebulo nasekljamo in jo na hitro prepražimo na olju. Dodamo meso in zelenjavo. Skupaj prepražimo, zalijemo z vinom in začinimo po okusu. Dušimo do mehkega in zalivamo z vodo. Ko je jed kuhana, jo zgostimo z 1 žlico moke. Ko se malo zgosti, lahko postrežemo meso.. Naribamo ga s parmenzanom in postrežemo takoj.
Odlična priloga zraven so kuhani cmoka ali vse vrste testenin...
Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev