Moja kuhinja:

Govedina in kus kus



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • govedina
  • 1 čebula
  • 1 jedilna žlica moke
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 2 stroka česna
  • olivno olje, sol, poper
  • majaron, bazilika, timijan, origano

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2021

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 503

Poglej video

Navodila za pripravo

Govedino narežemo na trakce. Na olivnem olju prepražimo meso in po potrebi dolivamo z vodo, da se zažge. Nato dodamo vse začimbe in počasi pražimo približno tričetrt ure. Malo pred koncem kuhanja dodamo česen in čebulo, da ne izgubita arome. Na koncu naredimo mešanico kisle smetane in moke z vodo, ter vlijemo k mesu. Vse skupaj kuhamo še 10 min in odstavimo z ognja. Ponudimo s kuhano zelenjavo in kus kus-om. Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev