Moja kuhinja:

govedina v grahovi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 25 dag krompirja
  • 1 ščepec muškatnega oreščka
  • 2 dag masla
  • 1 ščepec popra
  • 2 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 kos grah(konzerva)
  • 20 dag govedine(iz juhe)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4398

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 642

Navodila za pripravo

Krompir damo kuhati ,na maslu prepražimo grah mu dodamo začimbe in kislo smetano ter zalijemo z juho in počasi dušimo da se grah zmehča.Vjuhi segrejemo govedini iz krompirja naredimo pire in vse skupaj zložimo na krožnik in prelijemo z grahom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev