Moja kuhinja:

Govedina z zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • olje
  • 1 korenček
  • sol, poper po okusu
  • 1 velik por
  • 500 g govedine
  • 2 jedilna žlica sojine omake
  • 2 stroka česna
  • kos svežega ingverja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3876

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 646

Poglej video

Navodila za pripravo

Govedino narežemo na trakce, ki jih zmešamo s sojino omako, poprom, naribanim ingverjem in narezanim česnom. Vse to mariniramo kakšno uro. Vmes očistimo in na trakce narežemo por ter korenček. V vok kanemo nekaj kapljic olja in na hitro zlato popečemo govedino. Pečeno meso shranimo na toplo. V istem voku popražimo korenček, ko je malo zmehčan, dodamo por in pražimo 3 minute. Dodamo meso, premešamo in pražimo še 3 minute. Postrežemo s kuhanim rižem. Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev