Govedina z zelenjavo
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Tamara Habjanič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- olje
- 1 korenček
- sol, poper po okusu
- 1 velik por
- 500 g govedine
- 2 jedilna žlica sojine omake
- 2 stroka česna
- kos svežega ingverja
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 3876 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 646 |
Navodila za pripravo
Govedino narežemo na trakce, ki jih zmešamo s sojino omako, poprom, naribanim ingverjem in narezanim česnom. Vse to mariniramo kakšno uro. Vmes očistimo in na trakce narežemo por ter korenček. V vok kanemo nekaj kapljic olja in na hitro zlato popečemo govedino. Pečeno meso shranimo na toplo. V istem voku popražimo korenček, ko je malo zmehčan, dodamo por in pražimo 3 minute. Dodamo meso, premešamo in pražimo še 3 minute. Postrežemo s kuhanim rižem. Pa dober tek!